tiistai 17. huhtikuuta 2012

Aloitus

Ajattelin nyt sitte perustaa blogikirppiksen, koska sitä on joskus multa toivottu blogin yhteydessä, sekä ajattelin, että teistä lukijoista ( tai miksei muistakin ) saattaisi löytyä kiinnostuneita tätä ajatellen. Joten, ihan alkuun säännöt..

: Tuotteiden hintoihin EI sisälly postikulut, eli ne on aina erikseen.
♥: Postikulut on vähän päälle 1€-7,20€, riippuen ihan paketin painosta ja tietenkin ostamastasi tuotteesta. Esim. topit ja muut pienet vaatteet saa laitettua hyvin pieniin paketteihin, mutta farkut ja sen sellaiset ei sitten taas mene pieniin paketteihin.
♥: Pistän tuotteen/tuotteet postiin heti kunhan maksu näkyy tililläni. Postitusaika mulla on (sitten kun maksu on tullut) 2-3päivää, riippuen ihan miten täältä korvesta pääsen postiin :)
♥: Kun olet varannut itsellesi ostettavan tuotteen, se täytyy kans pitää. Eli turhia "ostan tämän" varauksia ei sallita.
: Kun olet varannut itsellesi tuotteen, odotan maksua kyseisestä tuotteesta korkeintaan viikon, mielellään maksu tulisi suorittaa 1-3 päivän kuluessa.
♥: Tuotteet maksetaan luonnollisesti tilinsiirrolla, tosin noutokin onnistuu joko Kuusamosta tai Taivalkoskelta sovitusti.
♥: Muista ilmoittaa aina varatessasi tuotteen sähköpostiosoitteesi, näin ollen kaupankäynti on paljon helpompaa!

Siinä ois sääntöjä nyt kerrakseen .. :) En siis pidä tätä blogikirppistä huutojen perusteella, ainakaan vielä, vaan myyn suoraan tuotteet niillä hinnoilla, mitkä itse olen laittanut. Jossain vaiheessa tämä systeemi saattaa muuttua, mutta aluksi toimin näin. Ja ottakaa huomioon, hyväkuntoisissa tuotteissa (ja uudenveroisissa) on korkeammat hinnat, kuin sitten vähän vanhemmissa ja ei-niin-uudenveroisissa tuotteissa. Monet mun vaatteet on niin hyvässä kunnossa ja aivan kuin uusia, niin en kehtaa niitä ihan pilkkahinnallakaan myydä, mutta en myöskään tietenkään ihan liian kalliillakaan. :)

Ostamisen iloa ! Jos tulee kysyttävää mihinkään liittyen niin sähköpostiosoite on kaoru @ netti.fi
(poista väli sitten sähköpostiosoitteesta, jos lähetät postia..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti